Digitalb ecën me hapin e kohës, ndërsa në web me hapin e breshkës!

Edhe pse u bene jave qe Digitalb ka bere ndryshimin e logove te kanaleve tematik dhe shtimin e kanalit Stinet dhe T HD keto ndryshime ende nuk jane pasqyruar ne faqen zyrtare te internetit. Per me teper prej kohesh ne faqe ne seksionin e paketave te abonimit disa nga logot e kanaleve nuk jane aspak reale, si p.sh. Channel One apo A1 Report si dhe vihet re mungesa e logos se City TV. Kujtojme qe sefundmi Digitalb ka leshuar versionin e ri te faqes. Keto jane disa detaje qe jane trasheguar nga i parardhesi dhe qe mesa duket do te vazhdojne te qendrojne akoma, deri sa administratoret e faqes te zgjohen nga gjumi!

3

E nese Digitalb ecen me hapin e kohes ne teknologji dhe produksione ne web duket se ecen me ritmin e breshkes!

P.S Promo qe fton vizitoret te shkarkojne applikacionin eshte realizuar nga stafi i IMA dhe origjinalja eshte kjo poshte. Me kete nuk duam te themi se jemi kunder pordorimit te koncepteve tona por do ishte mire, pse jo, sikur burimi te permendej.find-digitalb

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.