Abonentët premium të Spotify do të dëgjojnë albumet muzikore dy javë para lancimit

Platforma muzikore Spotiy ka nenshkruar nje license te re me Universal Music Group.

Si pjese te marreveshjes, Spotify ka rene dakort qe albumet nga artistet qe Universal menaxhon do te jene te disponueshme dy javet e para te lancimit ne treg vetem per abonentet me sherbimin “premium”.

Nderkohe sipas planeve te platformes muzikore me te perdorur ne bote, e njejta marreveshje po tentohet te arrihet edhe me label-et e tjere Warner Music Group dhe Sony Music Group.

Spotify nuk eshte ende i aksesueshem ne shqiperi. Por nese ju jeni nje perdorues aktiv i teknologjise atehere do mund ta aksesoni edhe ne vendin tone.

/IMA/

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.