Adi Krasta vazhdon të jetë pjesë e Agon Channel!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Për ata që janë ende të paqartë për të ardhmen e Adi Krastës në Agon Channel, ja ku është prova më e freskët që e tregon atë sëbashku me personazhet e tjerë të këtij televizioni në darkën e ditëlindjes së pronarit Francesco Becchetti.
Foto është publikuar nga Sonila Meço i shoqeruar nga një koment që na konfirmon se Adi Krasta do të jetë sërisht pjesë në sezonin e ri televiziv të këtij kanali dhe se lajmet që janë publikuar ditët e fundit në mediat online për largimin e tij në një tjetër kanal mbeten thashetheme.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!