AKEP i bën kërkesë operatorëve për solidaritet “dixhital”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare përmes një shkrese të dërguar operatorëve televizive, internet dhe atyre celularë u ka bërë thirrje këtyre të fundit të solidarizohen me situatën e krijuar nga COVID-19 në vendin tonë.

Nisur nga shembulli i Italisë, AKEP i ka kërkuar të gjithë operatorëve që ofrojnë shërbim teknologjie të krijojnë një “kordon asistence digjitale”.

AKEP ka kërkuar për ofruesit e shërbimeve të komunikimit si më poshtë:

Abonentëve që u mbaron abonimi brenda muajt Mars, ti ofrohen 30 ditë shtesë abonim falas sipas paketës aktuale që ata kanë.

Të gjithë pajtimtarët të përfitojnë 15GB + 100 min kombëtare + 50 SMS kombëtare deri në 3 Prill. AKEP gjithashtu ka shtuar se për prindërit e fëmijëve të grupmoshave 14-17 vjeç dhe të rinjtë studentë 18-26 vjeç të përfitojnë 30 GB internet pa pagesë deri në 3 Prill.

AKEP u ka sugjeruar gjithashtu operatorëve IPTV, OTT, TV dhe Kabllor që ti ofrojnë falas abonimet deri më 3 Prill pavarësisht datës së mbarmit të abonimit nga abonentët./INFO MEDIA ALBANIA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!