ALBsat, një tjetër platformë satelitore në tregun mediatik shqiptar

Për herë të parë në tregun shqiptar vjen platforma më e re, e vetmja 100% shqipfolëse. AlbSat bashkon në një paketë tëvetme, ekskluzivisht, të gjitha kanalet gjeneraliste më të mirashqiptare dhe kosovare.

Gjithashtu, pjesë e kësaj platforme janëedhe kanale të dedikuara plotësisht në përmbajtje me lajme, filma, seriale, muzikë, dokumentarë, lifestyle, programe përfëmijë dhe adult.

Ekskluzivisht, në këtë platform do të mund të ndiqni eventin mëemocionues futbollistik, UEFA Champions League si dhe 6 kampionate të tjera sportive: kampionati Belg, Skocez, Portugez, Turk, UEFA Youth League dhe Zvicerian.

Programacion i larmishëm i platformës plotëson shijet dhenevojat e të gjithë familjes. Plot 47 kanale vetëm për ju!

• 9 kanale gjeneraliste si Klan HD, Vizion Plus, Klan Kosova, RTK, RTV 21, Dukagjini, Alsat dhe T7.
• 3 kanalet më të rëndësishme informative si Fax News, AbcNews, Kanali 7
• 9 kanale dedikuar premierave më të fundit tëkinematografisë botërore
• 4 kanale dedikuar serialeve më të ndjekura amerikane, turkedhe latine
• 5 kanale për të gjithë adhuruesit e sportit ku transmetohet 24 orë vetëm eventet më emocionuese futbollistike
• 5 kanale dedikuar dokumentarëve, zhvillimit të shkencës, planetit dhe vendëve të reja
• 4 kanale dedikuar shikuesve të vegjël, për t’i mësuar dheargëtuar ata
• 3 kanale lifestyle për adhuruesit e kuzhinës, dekorit, designitdhe të të jetuarit mirë
• 3 kanale dedikuar muzikës më të fundit shqiptare, modernedhe popullore
• 2 kanale adult
AlbSat bashkon Shqipërinë dhe Kosovën në një ekran të vetëmme qëllim informimin dhe argëtimin. Ky është ekrani qëbashkon të gjithë shqiptarëve kudo që janë, si brenda, ashtu dhejashtë kufijve.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.