ALBtelecom marveshje me një kompani ndërkombëtare

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

ALBtelecom ka zgjedhur rrjetin Thomson Video Network si transkoder për të zgjeruar platformën e tij IPTV prej 250 kanalesh

Duke folur mbi këtë zhvillim, Sokol Demiri, drejtor i prokurimit dhe ndarjes së logjistikës, në ALBtelecom, ka thënë: “Thomson Video Networks ka një reputacion ndërkombëtar për teknikën në IPTV dhe teknologjinë  OTT , dhe teknologjitë e saj transcoding janë mjaft të përparuara dhe më përdorim të gjërë”

“Me aftësinë e saj për të ofruar cilësi shumë të mirë në transmetim, Vibe XT1000, ishte zgjedhja ideale për zgjerimin e ALBtv. Ne jemi të impresionuar nga reagimi i Thomson Video Netëorks, e cila na ka mundësuar që të ofrojmë këtë shërbim shumë shpejt, për vetëm një muaj”.

 

Eric Louvet, drejtor I shitjeve ndërkombëtare për Thomson Video Netëorks, gjithashtu shtoi: “Një kompani shërbimi I së cilës është duke u rritur ndjeshëm në Shqipëri, si ALBtelecom ka nevojë për një platformë transkodimi me të cilin do të rriten shërbimet e saj IPTV , ku parim është edhe mbështetja e përdoruesve celular, dhe planifikimi shpërndarjes së kanaleve UHD.

 

ALBtelecom, është e para kompani ofrues IPTV në Shqipëri i  konsideruar si shërbimi i dekadës dhe i njohur me emrin Shërbimi Televiziv Interaktiv Përmes Internetit.

IMA/ J.Kasaj

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!