Albumi “MM” i Rinës dhe Sin Boy i dzti në Greqi | Dëgjoje këtu!

Dy reperët e njohur, Rina Balaj dhe Sin Boy, të cilët janë edhe të dashuruar, kanë sjellë në bashkëpunim albumin “MM” me 20 këngë. Në këto këngë, dyshja këndon shqip dhe greqisht. Duket se në Greqi, ky album ka rezultuar mjaft i suksesshëm.

“MM” është kthyer në albumin e dytë më të shitur aty që në ditën e parë të publikimit.

Me siguri në ditët në vazhdim, ky album do të shënojë të tjera suksese.