Amazon Prime Video debuton edhe në Francë

Amazon Prime Video do të debutojë shërbimin e kanaleve në tregun francez më 30 maj.

Les Echos raporton se kanalet do të jenë në dispozicion për një pagesë mujore prej 3 deri në 4 euro. Sipas gazetës do të transmetohen kanale si Lagardere (Canal J, TiJi, MCM), Mediawan, dhe US Starz  do të jetë i disponueshëm në nisje. Një grup tjetër  kanalesh do të vijë në Shtator.

Burimet, të cituara nga gazeta, sugjerojnë se të ardhurat do të ndahen me transmetuesit në një bazë 50/50.

Kanalet Amazon janë tashmë në dispozicion në Britani të Madhe, Gjermani dhe Austri.