“Aplikoni te Edi-Albania për leje për plazh!”

Në mbrëmjen sotme rinisi sërish “Portokalli”, emisioni humoristik në Top Channel. Vëmendja e shqiptarëve ka qenë e madhe për këtë spektakël, ndërkohë që skeçet interesante nuk kanë munguar.

Një prej tyre ka qenë ai i kryeministrit Edi Rama, i imituar nga aktori Forian Binajn në komunikimin publik me qytetarët.

“Suksesi i popullit nuk ishte te disiplina, por se kishin liderin e duhur, në vendin e duhur dhe momentin e duhur. Jam aq i mirë sa natë për natë u bërtas të gjithë juve: Lum ju që me keni mua, e mjerë unë që ju kam ju. Ku do ishit ju po të mos kisha qenë unë? Si do ishit katandisur po të mos isha unë?”

Një tjetër moment interesant ishte pyetja e një qytetari për plazhin.

“A do mund të bëjmë plazh? Duhet të aplikosh te Edi-Albania që të bësh plazh. E vendos Edi-Ablania qe e vendos a do bësh a jo. Të gjithë atyre që u shkon mendja të bëjnë plazh pa marrë leje te Edi-Albania, do marrin 100 mijë lekë gjobë vetëm se u shkon mendja

Po pishina? O Zot, o Zot! Ne jemi në luftë, ju doni me bo plazh!

Apliko te Edi-Albania, nëse Edi-Albania thotë do lahesh në det, do lahesh në det, nëse thotë në lumë, do lahesh në lumë, nëse thotë në govatë, do lahesh në govatë!”