Apple blen Shazam-in. Aplikacioni do të jetë pa reklama

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Apple ka përfunduar me sukses blerjen e Shazam-it, aplikacionit popullor të identifikimit të këngëve.

Kompania konfirmoi se po blinte Shazam-in dhe ekipin e tij të zhvillimit për 400 milionë dollarë dhjetorin e kaluar. Blerja u pezullua përkohësisht për shkak të një hetimi nga Bashkimi Evropian, por gjithçka u zyrtarizua në shtator të këtij viti.

Apple ka njoftuar se do të heqë së shpejti të gjitha reklamat nga aplikacioni, një lajm shumë i mirë ky për përdoruesit.

Shazam është shkarkuar mbi 1 miliard herë dhe është përdorur mbi 20 milionë herë çdo ditë, sipas njoftimit për shtyp të Apple. Aplikacioni ka qenë i disponueshëm që nga fillimet e App Store dhe ishte një nga demot më të hershme të asaj që mund të bënte një aplikacion celular.

Top Channel

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!