Apple drejt blerjes së Shazam për 400 mln dollarë

Apple është pranë blerjes së Shazam, aplikacion që identifikon muzikën me anë të tingujve të saj.
Sipas mediave në Shtetet e Bashkuara dhe në Britaninë e Madhe bëhet fjalë për një shifër prej 400 milionë dollarësh për kryerjen e kësaj marrëveshjeje.
Shazam është një aplikacion britanik që ofrohet si në versionin për telefonat e mençur, ashtu edhe për kompjutera.
Ai është themeluar në vitin 1999 dhe shumicën e të ardhurave e siguron nga komisionet që përfiton nga klientët që blejnë në iTunes të adresuar nga Shazam.
Si Apple ashtu edhe Shazam nuk kanë komentuar ende këto zëra.
Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.