Arbana dhe Xhemi shijojnë pemën e festave me protagonistë të veçantë

Xhemi Shehu dhe Arbana Osmani, dy moderatoret e njohura të Top Channel, njëkohësisht mikesha të ngushta në jetën reale, kanë arritur të zbukurojnë pemën e festave të fundit vitit, dhe këtë moment e kanë shijuar me fëmijët e tyre, momente të cilat i kanë ndarë me ndjekësit e tyre në Instagram. Më të vështirë për realizimin e pemës së festave të fundvitit duket se e ka pasur Arbana Osmani, pasi Joni i vogël me siguri nuk do e ketë lënë të qetë, por Arbana dhe Joni ia dolën ta përfundojnë, me ndihmën e Xhemi Shehut.

whatsapp-image-2016-11-28-at-12-18-54

whatsapp-image-2016-11-28-at-12-18-14