Arbana Osmani mes lotësh kujton Adelajdën

Në një koncert, i cili i dedikohej humbjes së
gazetares Adelajda Xhemani. Ky koncert, që
mblodhi emra të artit dhe muzikës, u prezantua
nga moderatorja Arbana Osmani, e cila dikur e ka
lakuar gjatë emrin e Adelës në edicionin e “Big
Brother”, kur ajo u shndërrua në personazhin më
të komentuar në media. Ky prezantim ka qenë
ndër më emotivët për moderatoren. “Duke luftuar
me lotët sonte gjagjatë prezantimit të koncertit “Në
vend të Adelës”, ka shkruar Arbana në postimin e
saj, ku duket mjaft e prekur.
Adelajda humbi jetën në banesën e saj një vit më
parë, si pasojë e një ataku kardiak.