Artur Zheji rikthen “360 Gradë”, ja televizioni i ri ku do të drejtohet!

Pas largimit nga ekrani i News24 vite më parë, Artur Zheji do të rikthejë përsëri në ekran,emisionin e tij “360 Gradë” duke ruajtur të njejtën të njejtën tematikë, atë të reflektimit, debatit, dhe polemikave ndaj çështjeve të shumta poltike dhe sociale.

Duke filluar që nga dita e nesërme, “360 Gradë” do të zëri hapsirën e të Mërkurës dhe të  Enjtes mbrëma në orën 21.00 me një studio krejtësisht të rinovuar, e cila u prezantua për herë të parë gjatë vizitës së Presidentit dhe Kryeministrit në ambientet e RTV Ora News me rastin e 10 vjetorit të televizionit./IMA/

 

REKLAMA
loading...

1 Koment

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.