Asnjë gjuhë nuk do të jetë më “e huaj”, falë kësaj risie të shkëlqyer japoneze

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Të flasësh një gjuhë të huaj është një aftësi shumë e kërkuar, për shkak të diversitetit kulturor kombëtar dhe numrit të kompanive që bëjnë biznes jashtë vendit. Aftësitë e gjuhës së huaj mund t’ju ndihmojnë të merrni një vend pune duke përmirësuar kërkesat tuaja.

Nuk ka rëndësi as nëse jeni një punonjës social, bëni mjekësi, biznes ndërkombëtar, mësoni ose mësoni një gjuhë apo thjesht udhëtoni jashtë vendit – aftësia për t’u angazhuar dhe për të komunikuar me klientët në gjuhën e tyre është një përfitim i madh.

Për fat të mirë, dy shpikës të famshëm japonezë e kanë çuar përkthimin e gjuhës në nivelin tjetër duke krijuar një përkthyes të menjëhershëm të quajtur MUAMA Enence. Ky mjet mund të përkthejë lehtësisht fjalimet në kohë reale në mbi 40 gjuhë, duke përdorur vetëm disa trokitje të gishtave.

Si pasojë, për të qenë në gjendje ta përdorni atë si një mjet komunikimi, nuk do të keni nevojë të dini ose të mësoni një gjuhë tjetër. Vështirësitë e krijuara nga pengesat gjuhësore së shpejti do të jenë pjesë e së kaluarës! Çfarë mund të jetë më mirë?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!