Atdheu plas bombën në studio, Mevlan kujdes nga Antonela: Më ka puthur në buzë! I publikon audion

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Atdheu plas bombën në studio, Mevlan kujdes nga Antonela: Më ka puthur në buzë!

Atdheu plas bombën në studio, Mevlan kujdes nga Antonela: Më ka puthur në buzë!

Këtë e ka zbuluar vetë Atdheu ndërsa Antonela ka rrëfyer skenën.

Atdheu: Do e ndihmoj unë Mevlanin. Antonela ka bërë lojë me ty vëlla deri tani.

Mevlani: Çfarë loje?

Atdheu: Ta thojë ajo vetë.

Antonela: Çfarë loje?

Atdheu: Kërkoi falje Ledjanës dhe Mevlanit. Të shijoi puthja më shumë me mua apo me Mevlanin?

Antonela: E di Mevlani që jemi puthur.

Atdheu: Puthja me Atdheun ka ndodhur në inaugurimin e lokalit të tij. Më ka përcjellë për në shtëpi dhe ka ndodhur një puthje.

Ndër të tjera ka publikuar audion e datës 19 janar, ku thotë se “Do ta injorojë Atdheun”, gjë që ia ka dërguar vetë Atdheut.

BurimiTop Channel
Artikulli paraprakE shpallën fituese para kohe, Anxhela Peristeri “thumbon” kolegët: Njerëzit e vegjël për tu dukur sulmojnë të tjerët
Artikulli tjetërShokon Anxhela Peristeri, bën rrëfimin e ndjerë: I dola makinës para që të më shtypte