Bashkëpunimi me Artmotion, Tring pasuron ofertën me kanale tematik kosovar

Bashkëpunimi midis platformës kosovare Artmotion dhe Tring ka sjellë së fundmi në platformën shqiptare disa nga kanalet tematik më të mirë kosovar.

Kanale si Episode, ku transmetohen serialet më të mirë dhe të rinj nga ata turk në amerikan, kanali ArtKino 1 me filmat më të mirë nga kinematografia botërore, si edhe kanali për fëmijë Prince Kids.

Përveç këtyre kanaleve tematikë pjesë e Tring në satelit janë bërë edhe kanali gjeneralist Alsat dhe Dukagjini.