BBC sjell “My Grandad Was Innocent” në fillim të 2018

Chalkboard TV është porositur nga BBC për të bërë një serial të zhanrit krime me titull “My Grandad Was Innocent”, e cila do të transmetohet në BBC One në fillim të vitit 2018.

Formati inovativ (10 x 60′) i sheh dy avokatët më të lartë kriminalë Sasha Wass dhe Jeremy Dein që hetojnë vrasjet historike ku të dënuarit shkuan në trekëmbë duke u lutur pafajësinë e tyre. Ata bashkojnë forcat me një anëtar të gjallë të familjes së kriminelit të dënuar për të rishikuar krimin dhe provat, duke përdorur teknika moderne mjeko-ligjore për të pyetur nëse bindja origjinale ishte e sigurt./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.