Warner Bros. Interactive Entertainment lancon WB Games New York

Warner Bros. Interactive Entertainment njoftoi sot hapjen e WB Games New York, një ofrues shërbimesh të tipareve online dhe komuniteteve të bazuara në ueb për video-lojërat e kompanisë. Ekipi i WB Games në New York krijon teknologjinë e mbështetjes së lojërave të bazuar në cloud, e cila u lejon zhvilluesve të shpejt të shtojnë veçoritë online në lojërat e tyre në pothuajse çdo platformë.

Warner Bros. Interactive Entertainment, një ndarje e Warner Bros.  është një botues botëror, zhvillues, shpërndarës dhe shpërndarës në mbarë botën për hapësirën interaktive në të gjitha platformat, duke përfshirë tastierë, celularë dhe lojëra për kompjutera.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.