BBC Taster lancon aplikacionin e ri VR

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

BBC Taster ka lancuar sot applikacionin e parë virtuar reality falas në Android dhe iOS. Gjatë lancimit, aplikacioni BBC Taster VR do të përfshijë përmbajtje nga BBC Three dhe Planet Earth II, dhe së shpejti me programe të reja të BBC

Ky app është pjesë e planeve të BBC, e cila do që nëpërmjet risive dhe rrugëve eksperimentale të përthithi audiencën.

Aplikacioni gjithashtu, përveç videove interaktive 360 gradë,  mundëson edhe VR të animuar, si dhe audio dinamike e cila i lejon përdoruesëve një realitet tepër të prekshëm virtualisht./imalbania.com/