Bëni gati kokoshkat… Netflix vjen me 66 Filma dhe Shfaqje TV përgjatë muajit dhjetorit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Netflix është siguruar që të na mbajë mjaftueshëm të zënë gjatë pushimeve të fundvitit. Bëni mirë t’i jepni fund serive të The Croën apo The Queen’s Gambit sepse dhjetori është i mbushur plot me prurje të reja që kërkojnë vëmendje. Se çfarë do të shihni përgjatë dhjetorit, e gjeni në listën më poshtë:

Në Streaming nga 1 Dhjetori

Në Streaming nga 2 Dhjetori

Në Streaming nga 3 Dhjetori

Në Streaming nga 4 Dhjetori

Në Streaming nga 5 Dhjetori

Në Streaming nga 8 Dhjetori

Në Streaming nga 9 Dhjetori

Në Streaming nga 10 Dhjetori

Në Streaming nga 11 Dhjetori

Në Streaming nga 14 Dhjetori

Në Streaming nga 15 Dhjetori

Në Streaming nga 16 Dhjetori

Në Streaming nga 18 Dhjetori

Në Streaming nga 22 Dhjetori

Në Streaming nga 23 Dhjetori

Në Streaming nga 25 Dhjetori

Në Streaming nga 26 Dhjetori

Në Streaming nga 28 Dhjetori

Në Streaming nga 30 Dhjetori

  • Best Leftovers Ever! — NETFLIX ORIGINAL
  • Equinox — NETFLIX ORIGINAL
  • Transformers: War For Cybertron Trilogy: Chapter 2: Earthrise — NETFLIX ANIME

Në Streaming nga 31 Dhjetori