Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të vërteta: 10+ seriale që duhet të shihni!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nëse jeni një serial addicted me siguri do tju pëlqej kjo përzgjedhje me titujt e serialeve më që kanë në qendër histori dhe rrëfime të vërteta.

 • The Business of Drugs

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Për të kuptuar origjinën dhe ndikimin e vërtetë të biznesit të drogës, një ish-analist i CIA-s heton ekonominë e gjashtë substancave të paligjshme.

 • Drug Lords

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Ky dokumentar me seri hedh dritë mbi disa nga “mbretërit” më famëkeqë të drogës në histori dhe zyrtarët e ligjit që janë betuar t’i shkatërrojnë ata.

 • Narcoworld (Dope Stories)

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Një “xhiro” me oficerët e policisë dhe kontrabandistët e drogës, në luftën e këtyre dy palëve.

 • DOPE

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Është një dokumentar amerikan që flet për prodhimin, logjistikën, shitjen dhe konsumin e drogës. Kamerat ndjekin ata që luftojnë krimin, si dhe përdoruesit dhe shitësit e drogave të ndryshme.

 • How to Sell Drugs Online (Fast)

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Për të fituar përsëri dashurinë e jetës së tij, një student gjimnazi dhe shoku i tij i ngushtë fillojnë biznesin më të madh të drogës në Europë, nga dhoma e gjumit.

 • How to Fix a Drug Scandal

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Dokumentari flet për dy kimiste laboratori të drogës dhe se si ato kanë manipuluar prova të rëndësishme.

 • Inside the Real Narcos

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Seriali ekspozon një perspektivë në “luftën me drogën”, ku intervistohen trafikantë dhe anëtarë të karteleve të drogës.

 • The Drug King

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Dikush jo shumë i rëndësishëm në botën e krimit, zhytet me kokë në trafikimin e paligjshëm të drogës në vitet 1970 dhe arrin të bëhet “mbret i eksportit të lëndëve narkotike në Japoni”.

 • Cocaine

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Tre seri të shkurtra tregojnë ndikimin e gjerë të tregtisë së kokainës në qytetet e Perusë, Brazilit dhe Kolumbisë, nga fermerë të varfërë në “drug lord”.

 • Narcos

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Historia e vërtetë e karteleve famëkeqe, të dhunshme dhe të fuqishme të drogës në Kolumbi.

 • El Chapo

Gjithçka mbi bandat e drogës, histori dhe rrëfime të

Historia e vërtetë ngritjes, kapjes dhe arratisjes së Joaquin “El Chapo”.