Bieta Sulo feston 35 vjetorin në karantinë me një të ftuar të veçantë!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Prezantuesja e ‘Ftesë në 5’ ka festuar ndryshe ditëlindjen e saj të 35-të.

Ndryshe nga sa jemi mësuar të shohim vipat e ekranit në rrjetet sociale gjatë festave, përgëzimeve apo eventet mondane, kohët e fundit ky ritual ka ndryshuar për shkak të gjendjes aktuale që ka përfshirë botën nga Koronavirusi.

Tashmë shumë prej personazheve të njohur të medias dhe jo vetëm në kushtet e karantinës kanë vendosur të ndajnë momentet e gëzimeve familjare nga shtëpitë e tyre.

Së fundmi Bieta Sulo ka festuar 35 vjetorin me një të ftuar të veçantë, djalin e saj Kroi. Prezantuesja ka zgjedhur të ndajë këto momente të gëzueshme familjare nëpërmjet fotove.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!