Big Brother VIP anullohet? Ja përgjigja!

“Zhdukja e papritur” e Big Brother VIP nga të gjitha burimet zyrtare në internet të Top Channel ne të IMA na bëri skeptik për një mundësi të anulimit të edicionit “celebrity” të Vëllait të Madh edhe pse kontrata ishte zyrtarizuar me Endemol Shine Group.

Anullohet Big Brother Vip Albania?!

 

 

Në përgjigje të interesit tonë, burime tepër të sigurta për IMAlbania.com raportojnë se Big Brother VIP është i konfirmuar tashmë si pjesë e programeve të sezonit të ardhshëm televiziv dhe se përgatitjet janë duke filluar.

Këtë herë, Big Brother nuk do të presi “banorë të zakontë”, por personazhe publik që ne i shohim përditë në rrjetet sociale dhe televizion, të cilët do të sfidojnë veten duke jetuar në izolim për “100 ditë”./IMA/