Biznesi i marijuanës, ja sa fiton në muaj Mike Tyson

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

“Kam shpenzuar një pjesë të madhe të parave të mia në alkool, gra dhe makina të shpejta, pjesën tjetër e kam harxhuar“, kjo është” testamenti “i George Best.

Një e vërtetë e hidhur që nuk është e vlefshme vetëm për ish-kampionin e Manchester United, por që përfshin edhe super kampionin e boksit Mike Tyson i cili, megjithëse kishte grumbulluar një pasuri prej rreth 480 milionë eurosh gjatë karrierës së tij, përfundoi në rrugë pasi I shpërdoroi të gjitha.

Por për të rikuperuar të ardhurat e tij, Tyson iu fut biznesit. Dhe jo një biznesi dosido por atij të marijuanës, raporton Ora News.

Kampioni amerikan, në fakt, zotëron një kompani që merret me plantacionet e kanabisit në Kaliforni, e njohur me emrin “Tyson Ranch.

Një investim, që sipas Cheat Sheet, i garanton atij të ardhura mujore deri në 411 mijë euro. Një shifër aspak e keqe.

Një biznes që e lejoi atë të rikthehej në këmbë, duke u bërë “mbreti i kanabisit”.