“Bosch”: Chris Vance i bashkohet sezonit të pestë të serialit të Amazon

Ish aktori i njohur i Transporter Chris Vance do të vij së shpejti me një rol në sezonin e pestë të serialit të Amazon, “Bosch”. Ai do të luajë Dalton Walsh, Shefin e Madh të opioidit.

Bazuar në best-sellerin e Michael Connelly, Bosch ka në kastin e vet aktorë të njohur si Titus Welliver si dedektivin vrasës Harry Bosch, Jamie Hector si Jerry Edgar, Amy Aquino si Lt. Grace Billets, Madison Lintz si Maddie Bosch dhe Lance Reddick si Deputy Chief Irvin Irving

Seriali është prodhuar nga Fabrik Entertainment, një kompani e Red Arrow Studios. Seriali është krijuar për tu transmetuar në televizion nga Eric Overmyer, dhe ka si producent Daniel Pyne, Overmyer, Henrik Basin, Pieter Jan Brugge, John Mankiewicz, Connelly, Henrik Pabst, Jan David Frouman dhe Elle Johnson. Welliver do të jetë gjithashtu edhe si prodhues.

Vance është i njohur për rolin e tij si Frank Martin në Transporter. Ai gjithashtu është shfaqur edhe në serialet Hawaii Five-O, Supergirl,  Rizzoli & Isles, Dexter, Burn Notice, Prison Break, Mental, dhe shumë të tjera.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.