Chromecast Ethernet vjen edhe në Evropë

Google ka vendosur tashmë në dispozicion Chromecast Ethernet, për kontinentin Evropian.

Pajisja u lançua në muajin Korrik të këtij viti në SHBA ku tani  është në dispozicion edhe në Evropë. Me versionin më të ri të Chromecast mund të lidhet direkt me një modem për të krijuar një lidhje të shpejtë dhe të besueshme dhe performancë më të lartë.

Chromecast është një paisje interaktive e cila të ofron një sër risish si parja e filmave dhe programeve të ndryshme në formën e IPTV duke e kthyer televizorin tuaj të thjesht në një paisje të teknologjisë më të fundit.

Paisja mund të blihet nga Google Play Store dhe ka një çmim 19.00 €.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.