Dance with Me 3, zbulohen të tjerë emra…

Shtohet kureshtja për emrat e cast-it në pritje të edicionit të ri të Dance with Me.

Deri tani kemi zbuluar për ju ekskluzivisht disa nga emrat e konfirmuar si dhe të tjerë që janë përfolur si konkurent të mundshëm të këtij spektakli.

Pasi zbuluam ditën e djeshme konkurentin Vigan Shehu, sot ju zbulojmë tre emra të tjerë që kanë konfirmuar pjesëmarrjen. Këngëtarja Greta Koçi do të jetë një tjetër femër e këtij viti. Një tjetër këngëtare e re muzikës shqiptare që ka pranuar ftesën është Laura Nezha, e cila do të ketë partner aktorin Bujar Asqeriun. Gjithmonë sipas burimeve tona parashikohet që ky edicion të ketë më pak çifte nga ediconet e kaluara për shkak se shumë kanë qenë ata që e kanë refuzuar ftesën. Por gjithçka mbetet për t’u konfirmuar.