Dardevill: Netflix publikon trailer-in e parë!

Netflix publikoi sot në oret e para trailer-in e parë të serialit Dardevill, një serial i markës së revistave me vizatime të Marvel. Seriali televiziv është i përbërë nga 13 episode ku do të publikohet në streaming nga platforma Netflix, i gjithë sezoni brenda 24 orëve nga data 10 prill.

Video trailer:

Dardevill tregon historinë e Matt Murdock (Charlie Cox), një avokat i cili mbeti i verbuar për shkak të një aksidenti tragjik që i ndodhi në fëmijëri. Për shkak të aksidentit, Murdock merr një avantazh: një zhvillim të jashtëzakonshëm të shqisave të tij. Ai trajnohet në lagjen e tij të vjetër Hell’s Kitchen, në New York, ku gjatë ditës ai lufton kundër padrejtësisë si avokat dhe natën si një vigjilues.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.