Dashuri e Tradhëtuar: Vendimi i Monës për marrëdhënien me Xhatinin…. // 19.03.2018

Anushka gëzon për suksesin e saj bashkë me Balbirin, i cili vazhdon të jetë ende në koma. Banorët e lagjes ofendojnë rëndë Monën dhe Xhatinin pa e ditur se çfarë fshihej pas ndodhisë në hotel. Cili do të jetë vendimi i Monës për marrëdhënien mes saj dhe Xhatinit?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.