Përgjithmonë e Jotja: Dëshmia e Diegos mjafton për të ndryshuar situatën për Iranën // 19.03.2019

Dëshmia e Diegos mjafton për të ndryshuar situatën për Iranën.

Olvido ka frikë për të birin dhe për të ardhmen e saj, sidomos duke qenë se djali do të jetë në kontakt me familjen e Iranës përmes vajzës së Diegos.

Duke ndjekur instinktin e saj, nëna e re vendos të bëhet e dashura e Davidit.

Në vilën Rivas Santander, Esperanca përpiqet të fshehë nervozizmin e saj sa herë përmendet emri i Stefanos.

Martita ka frikë për atë që mund të bëjë e ëma kundër Gabrielit dhe Nelsonit, dy kriminelët që e përdhunuan para disa muajsh.