Dhoma 309: Onuri njofton Kurtullushin për dëmshpërblimin // 02.03.2018

Onuri e njofton Kurtullushin se do t’i japë dëmshpërblimin per pushimin e padrejtë nga puna vite më parë.

Të tre familjet  mblidhen për festën e bebes dhe Betyli kupton që diçka e rëndë ka ndodhur sërish midis Jëlldezit dhe Songylit.

Menjëherë pas festës, Lales i fillojnë dhimbjet e lindjes dhe të gjithë rendin  për në spital.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.