Digitalb hedh në treg dekoderin e ri Flybox mini

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Prej datës 1 Shtator, platforma Digitalb nësatelit, do të transmetoje vetëm në formatin MPEG 4 duke transmetuar kështu tëgjithë programet në cilesi më të lartë të figurës dhe zërit në SD dhe HD.

Gjithashtu, falë ketij ndryshimi do të shtohen tëtjera kanale të reja ndërkombëtare e shqiptare pa ndryshuar çmimin e abonimit mujor. Të gjithëkanalet e DIGITALB në satelit do të mund tëshihen vetëm nëpërmjet dekoderave High Definition. Për këtë arsye kompania DIGITALB ka hedhur në treg edhe dekoderin e ri flyBOX Mini, tokësor dhe satelitor, me çmim promocional prej vetem 6,900 Lekë, ofertë e vlefshme deri në fund të muajit Gusht.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!