Digitalb mbyll Digi Gold, e zëvendëson me një kanal të ri

Duke filluar nga 15 Janari, kanali dedikuar filmave premierë të kinemasë në Digitalb, DigiGold, do të mbyllet.

Sipas informacionit që kompania digjtiale jep për shikuesit, të gjitha programet që DigiGold transmeton do të transferohen në kategorinë PopCorn në Fly Box dhe do të ofrohet falas me abonimet Familjare dhe Premium.

Ndërkohë, “Gold” do të zëvendësohet me një kanal të ri, për të cilin Digitalb nuk jep sqarime të mëtejshme.

Kjo është lëvizja e rradhës për kompaninë e njohur televizive.

Në verën që kaloi, Digitalb vendosi në paketën e vetë “Family HD”, një kanal i cili do të fokusohej tek programet për të gjitha grup moshat. Një tjetër ndryshim i platformës vitin e kaluar ishte dhe ndryshimi i brandit të logove./IMA/