Flight of the Conchords rikthehet në ekran?!

Flight of the Conchords

Flight of the Conchords, një komedi “musical” e cila është transmetuar më parë në HBO me pjesëmarrjen e Bret McKenzie dhe Jemaine Clement do të rikthehet për një transmetim special një-orësh gjatë këtij viti.

HBO është shprehur se e ende nuk është marrë vendimi final.

Seriali, me Clement dhe McKenzie të cilët përbëjnë një duo muzikore që performojnë në Manhattan, u shfaq për dy sezone duke filluar nga vitii 2007.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.