Vin Diesel paditet, përsëri, për sequel-in e “xXx”

George Zakk ka dyfshuar kërkesat e tij ligjore ndaj Vin Diesel për filmin “xXx: The Return of Xander Cage.”

Porucenti, i cili paditi aktorin në 2016 me qëllim rikthimin e borxhit të parave nga filmi i vitit 2017, ka paraqitur edhe një ankesë kundër aktorit, këtë herë duke kërkuar të paktën 2 milionë dollarë.

Në padinë e fundit, të dorëzuar në Gjykatën e Lartë në Los Anxhelos, Zakk shprehet se ai ishte një rol kyç në organizimin e filmit origjinal “xXx” të prodhuar në vitin 2002 dhe se ka pasur një marrëveshje në të cilën kishte rreth 200.000 dollarë kompesim dhe një emërim si producent ekzekutiv për sequel-in.

Zakk gjithashtu ngriti një padi në Maj e cila u hodh poshtë nga Gjykata, me pretendimin se ai nuk kishte dhënë detaje të plota mbi çështjen.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.