Digitalb tashmë me një aplikacion për smartphone

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Platforma televizive Digitalb këto ditë ka lëshuar aplikacionin zyrtar për aparatet mobile iPhone dhe Android. Aplikacioni Find Digitalb që mund të shkarkohet falas në AppStore dhe Google Play bën të mundur gjetjen e pikave të shitjes dhe distributorëve zyrtar të Digitalb në të gjithë Shqipërinë, rajon dhe Europë nëpërmjet hartës grafike dhe fotove treguese.

Ky sherbim i ri lehtëson abonentët, që disponojne një smartphone, në gjetjen më shpejt të dyqaneve Digitalb si dhe në të ardhmen nëpërmjet këtij aplikacioni do të kenë mundësinë të shikojnë kanalet e abonimit në aparatin e tyre mobile.

App për iPhone: https://itunes.apple.com/ie/app/id784858363?mt=8&affId=1736887

App për Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.apk.dga&hl=en

Artikulli paraprakBig Brother Albania 7 nga 22 shkurti?!
Artikulli tjetërCritics’ Choice Movie Awards 2014, fituesit