Dikush t’i bëj zë Klanit që logo e Klan Kosova ka muaj që ka ndryshuar!

Edhe pse ka që në nëntorin e vitit të kaluar që televizioni kosovar Klan Kosova ka ndryshuar logon dhe ka prezantuar veshjen e re grafike TV Klan, mesa duket, është ende i pa përditësuar për këtë. Në fakt në webin e tij logo e Klan Kosova paraqitet në versionin e vjetër. Prandaj nëse dikush brenda këtij televizioni i vë re detajet të informojë sa më parë redaksinë online të kryej ndryshimet!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.