Disa aktorë të “Game of Thrones” që janë ndërruar në mënyrë “sekrete” nga HBO | FOTO

Padyshim që seriali televiziv “Game Of Thrones” është bërë një nga serialet më të ndjekura dhe më të diskutuara në të gjithë botën.

Filmi është konsideruar shumë i arrirë sidomos për sa i përket pjesës së aktrimit dhe fabulës por ka pasur edhe kritika për nuditetin, skenat e përgjakura apo incestet në skenarin e tij.

Ama ka disa detaje të vogla që njerëzit nuk kanë arritur dot t’i dallojnë gjatë rrugëtimit të tij.

Kështu në foto galerinë më poshtë keni mundësinë të shikoni disa nga aktorët që janë ndërruar gjatë filmit dhe janë zëvëndësuar me të tjerë pa u vënë re nga syri jo kritikë.