Disney Plus së shpejti lancohet dhe në tetë vende Evropiane

Disney + do të lancojë shërbimin në tetë territore të tjera në Evropën Perëndimore dhe Veriore më 15 shtator.

Shërbimi streaming do të debutojë në Portugali, Norvegji, Danimarkë, Suedi, Finlandë, Islandë, Belgjikë dhe Luksemburg.

Çmimet do të jenë njësoj si në lancimet e fundit në 6.99 – 69,99 € në Portugali, Belgjikë, Finlandë, Islandë dhe Luksemburg; 69 NOK – 689 NOK në Norvegji; 69 SEK – 689 në Suedi dhe 59 DKK – 589 DKK në Danimarkë.

Disney + ofron përmbajtje nga Disney, Pixar, Marvel, Star Wars dhe National Geographic, si dhe programe origjinale ekskluzive duke përfshirë filma, seriale, dokumentarë dhe përmbajtje me formë të shkurtër të bërë ekskluzivisht për shërbimin.

Pajtimtarët do të jenë në gjendje të shijojnë përvojën e Disney + në pothuajse të gjitha pajisjet kryesore televizive si tablet, smartphone, kompjuter dhe TV Smart.

Disney lejon deri në katër abonentë njëkohësisht, shkarkime pa kufizim deri në dhjetë pajisje, rekomandime të personalizuara dhe aftësinë për të vendosur deri në shtatë profile të ndryshme, duke përfshirë mundësinë e prindërve për të vendosur Profilet e Fëmijëve.

Më herët, Disney ka hequr abonimin pa pagesë në formë prove prej 7 ditësh përpara lancimit  të Hamilton dhe Frozen 2 më 3 korrik.

InfoMedia Albania