Doktori i Mrekullive – 17.01.2021 | Aliu bën mrekullinë e radhës

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Beliz ju komunikon Adilit dhe Këvëllxhëmit se ka menduar të hapë një klinikë për njerëzit në nevojë me donacionet që Këvëllxhem ka mbledhur.

Si do ta presë kjo e fundit këtë vendim të Belizit?

Ali vazhdon përsëri të ndikojë për mirë në familjaret e pacienteve të tij.

Çfarë do të ndodhë me rastin e binjakëve siamezë?

Nazllë arrin të bindë dy motrat siameze që të kryejnë operacionin e ndarjes.

Mirëpo ky operacion nuk shkon mirë për njërën nga ato. Çfarë ka që nuk shkon?

Ali fton Nazllën që të shkojnë në një park lojërash.

Ali dëgjon një bisedë mes Këvëllxhem dhe Tanzhu që do ta trishtojë atë.

Një ide gjeniale e Aliut mund të shpëtojnë jetën e dy motrave binjake.

Çfarë do të ndodhë me to?