“Dream Team”/ Fëmijët surprizojnë mësueset, dedikime emocionuese për to…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Rubrika “Dream Team”, në emisionin “E Diell”, është një hapësirë që i kushtohet totalisht fëmijëve.

Me çiltërsinë e tyre, ata shpesh japin mesazhe për të gjithë bashkëmoshatarët e tyre.

Para disa puntatash sollën në studio gjyshërit, ndërsa tanimë ishte radha e mësuesve. Të gjithë njëzëri fëmijët treguan rëndësinë e mësuesve dhe kujdesin që ato dhurojnë.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!