“N’fermë”/ Valbona dhe Isida lajnë “rrobat me govatë”, Nard Ndoka elektricist e Shpat Kasapi “shfryn” nga lodhja…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

E kaluara, antikja dhe e paparashikueshmja bëhen bashkë në rubrikën “N’fermë”, në “E Diell”.

Punë që sot mund të duken larg normales, por në të kaluarën kanë qenë pjesë e përditshmërisë së grave e nënave shqiptare, rikthehen sërish në këtë rubrikë, nën drejtimin e gazetarit Ervin Kurti.

A e keni menduar ndonjëherë që këngëtari Shpat Kasapi, të mbledhë shkopinjtë e një ferme të tërë. Politikani Nard Ndoka, të marrë rolin e një elektricisti dhe të rregullojë makineritë e fermës. Balerina Isida Mollaymeri dhe këngëtarja e dashur për publikun Valbona Mema, të lajnë rrobat me govatë si dikur.

Epo këto gjëra ndodhën këtë puntatë të rubrikës “N’fermë”. Referuar dhe moshës, Valbona e kishte më të lehtë sfidën. Nuk mund të thuhet e njëjta gjë për Isidën e cila kishte pak vështirësi në larjen e “rrobave me dorë”.

Shpat Kasapi, “shfryu” disa herë nga lodhja, ndërsa politikani Nard Ndoka, hoqi dorë nga sfida e dhënë, duke u justifikuar se kosa e barit ishte e prishur.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!