Ejlyl në mëshirë të fatit, a do shpëtojë ajo? Këtë javë në “Lule të Vetmuara”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Mesude gjen forcën për tu çuar në këmbë dhe për të marrë hak. Ajo plagos me thikë Kemalin ndërsa ky i fundit bie në koma.

Të gjithë të shqetësuar presin zgjimin e Kemalit për të mësuar vendndodhjen e Ejlylit. Songyl dhe Gynej martohen por ky vendim sjell shumë tension.

Sadullah e mohon Songylin si vajzën e tij ndërsa Selen nuk e pranon martesën e Gynejit. Kur policia humb shpresat për gjetjen e Ejlylit, Kemal zgjohet.

Ai i mashtron të gjithë duke e lënë Ejlylin në mëshirë të fatit. Ejlyl e uritur dhe pa asnjë shpëtim, nuk ka më besim se do arrijë t’ja dalë.

A do të mund të shpëtojë ajo? Na mbetet ta mësojmë këtë javë me episodet e reja çdo pasdite ora 16:10 në TV Klan.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!