ERA TV tashme edhe ne platformen Digitalb

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kanali televiziv maqedonas Era Tv, i cili permban nje program ne gjuhen shqipe, tashme eshte bere pjese edhe ne platformen Digitalb. 

Era Tv, ka nje programacion gjeneralist, me filma, seriale dhe telenovela latine dhe ato turke. Nuk mungojne gjithashtu edhe programet per femije, edicionet informative, dokumentaret dhe muzika e perzgjedhur e huaj dhe ajo shqipe.

Era Tv eshte i pozicionuar ne frekuencen e 10886.75 H 30000 3/5.

Tashme ky kanal eshte i disponueshem ne te dyja platformat, si Tring dhe Digitalb.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!