Erion Isai: “ Ja me kë nuk flas në Top Channel!!“

Largohen nga Top Channel-, por pastaj shprehin mirënjohje për të dhe njerëzit me të cilët kanë punuar. E pamë të ndodhte me Olsi Bylykun, tani të njëjtën gjë bën edhe Erion Isai.

Aktori i humorit rrëfeu ndërsa ishte i ftuar në “ Pop Culture“ se nuk ka hatërmbetje nga asnjëra prej palëve . Top Channel-i ishte arsyeja përse lashë qytetin tim për të jetuar në Tiranë, shprehet ai. Kam shumë mirënjohje për atë television, emisionin ku punova, “Portokallinë“ dhe regjizorin Altin Basha. Tek ky emër ama, Erioni ndaloi për të shpjeguar së ndonëse ushqen mirënjohje për të, mes tyre nuk ka komunikim!

Ne shihemi në rrugë dhe nuk përshendetemi, ka treguar ai. Po si është kjo punë, pyesim ne, nuk flas por e respektoj? Qasje interesante !

Marrë nga bordo

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.