Ermal Mamaqi: Ja pse nuk kthehem në televizion

Duket se humoristi që tani është edhe kineast i ka prerë marrëdhëniet, së paku për momentin, me ekranin e televizionit, me atë që e bëri praktikisht të njohur e të famshëm për të gjithë.

Por kjo jo se ka ndonjë inat me të. Përkundrazi. Për të marrë këtë vendi m atij i është dashur ty bëjë një analizë të thellë dhe në fund mori vendimin.
I ftuar në një ekran, ai rrëfeu për momentin e vështirë kur ju desh të zgjedhë mes televizionit dhe kinemasë, duke treguar gjithashtu edhe arsyen që e shtynë të zgjidhte këtë të dytën.

“Ishte një konsum i jashtëzakonshëm i personazhit tim, por edhe e gjithçkaje çfarë ndodh atje. Jo çdo gjë ja vlen ose mbetet, kështu që vendosa t’i përkushtohem kinematografisë. Hapi im i radhës do të jetë një film tjetër. Kam disa ide, disa histori. Jam akoma në kërkim të historisë më të mirë”, pohoi kineasti i ri.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.