“Eva Murati, Diletta Leotta e Shqipërisë”, elozhe nga mediat greke

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Eva Murati është një ndër moderatoret më të njohura të sportit në Shqipëri, por jo vetëm, pasi duket se emri i 25-vjeçares është bërë i njohur edhe në shtete të tjera. Më konkretisht, në Greqi, me portalin grek Protothema që i ka thurur elozhe bukuroshes nga Elbasani.

Prej vitesh tashmë, Eva Murati është “fytyra” e Champions League në Shqipëri dhe media greke e lartpërmendur, e ka cilësuar si Diletta Leotta e Shqipërisë. Një krahasim që qëndron dhe jo vetëm nga ana fizike, pasi të dy moderatoret janë shumë të bukura, por dhe nga ana profesionale, ku kanë treguar aftësitë e duhura për të moderuar emisione sportive të një rangu kaq të lartë.