Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Si do të shkojë seanca tjetër gjyqësore mes Mert dhe Meral?
Çfarë deklarate do të bëjë kjo e fundit para gjyqtarit?
Sadullah vendos që Songyl të rikthehet përsëri në shkollë.
Çfarë do të ndodhë me Mesuden?
Ejlyl ndërkohë vazhdon të vuajë në duart e Kemalit.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!