Pas ekskluzives mbi pjesëmarrjen e Valer Kolnikaj, IMA ju zbulon një tjetër emër Vip që do të jetë pjesë në edicionin e ri të Dancing with the Stars Albania. Bëhet fjalë për këngëtaren Evi Reçi.

Këngëtarja e cila studion dhe jeton prej vitesh në Firence të Italise do të zhvendoset nga muaji tetor në Tiranë për të qenë një nga konkurentet e spektaklit të vallzimit në Vizion Plus.

Evi Reçi është shquar gjithnjë për një stil të veçantë në mënyrën e të veshurit po ashtu edhe në stilin e të kënduarit, por kjo do të jetë hera e parë që do të kemi mundësi t’a shohim ate në një tjeter fushë, atë të të vallzimit.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.